Grupperejser med alt inkluderet og dagsprogram ud fra jeres ønsker

Ud fra jeres ønsker sammensætter jeg en rejseplan, hvor der bliver sørget for alt fra hotel til lufthavnstransport og daglige aktiviteter inkl adgangsbilletter til f.eks. museer, musicals og andre attraktioner.

Jeg laver bl.a. grupperejser for skoleklasser, sportsklubber og firmaer. Ingen grupperejse er ens - efter en kort snak om jeres forventninger laver jeg et gratis & uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker.

Vi havde en fantastisk tur til London. Det var veltilrettelagt, gav ro, koncentration samt gode og positive oplevelser. Vi kan kun varmt opfordre andre til også at benytte sig af Kristoffer. - Michelle Damskier & Jette Heunecke, lærerinder på Skelbæk Friskole

berlin alexanderplatz

Grupperejse til Berlin med alt inkluderet og dagsprogram sammensat ud fra jeres ønsker

I Berlin kan I bl.a. opleve spændende museer på Museumsinsel, det multikulturelle Kreuzberg og STASI-fængslet i Hohenschönhausen. Berlin er en glimrende destination for skole- og gymnasieklasser.
Kontakt
edinburgh

Grupperejse til Edinburgh med mulighed for udflugter

Edinburgh er en af verdens smukkeste hovedstæder og byen rummer et væld af kulturelle oplevelser. Bestig f.eks. byens vulkan, oplev National Museum of Scotland og besøg Dronning Elizabeths skotske residens.

Fra Edinburgh er det desuden muligt at tage på dagsudflugt til Højlandet, Loch Ness og mange andre fantastiske skotske naturoplevelser. Jeg har boet i Edinburgh og kender alle mulighederne, så lad mig sammensætte det perfekte dagsprogram ud fra jeres ønsker.

Kontakt
london

Grupperejse til London med alt inkluderet og insider-tips

London byder naturligvis på Buckingham Palace, British Museum og Big Ben - seværdigheder som man bør vise frem f.eks. til skoleklassen, der er på tur. London er dog meget mere end de kendte seværdigheder og museer - lad mig sammensætte et program, der kombinerer de klassiske oplevelser med utraditionelle aktiviteter, så I f.eks. kommer forbi en gård med æsler og grise, byens notoriske East End og spiser frokost på et madmarked, der stammer helt tilbage fra det 12. århundrede.

Jeg giver ideerne, I bestemmer programmet - lad mig give et uforpligtende & gratis tilbud på en grupperejse til London.

Kontakt